KT-Trading Oy täyttää 10v

KT-Trading KT Verkkokauppa 10v

KT-Trading Oy täyttää 25.05.2020 10 vuotta ! Tämän kunniaksi verkkokaupassamme kaikki normaalihintaiset tuotteet 10% alennuksessa koko synttäriviikon ajan.

10 vuoden aikana olemme myyneet kymmeniä tuhansia laitteita kuluttajille sekä yrityksille Suomessa sekä ulkomailla, aina toimittaen parasta laatua edullisin hinnoin ylläpitäen aina positiivista asennetta.

KT-Trading Käytetyt Tietokoneet Varasto

Olemme nähneet kuinka tietokoneiden tarpeet ovat eläneet ja muuttuneet viimeisen vuosikymmenen aikana ja meille on ollut tärkeää ymmärtää mitä asiakkaamme toivovat eniten tietokoneistaan, jotta voisimme palvella heitä aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun aloitimme käytetyt tietokoneet olivat lähinnä harrastajien juttu, mutta vuosien edetessä ovat muuttuneet uusien tietokoneiden rinnalle laadukkaaksi, edulliseksi ja ennen kaikkea ympäristöystävälliseksi vaihtoehdoksi, jonka kuka vain voi omistaa hyvällä omalla tunnolla.

Nykysin tietokoneiden tehot riittävät vielä vuosienkin päähän siitä, kun ne ovat alunperin valmistettu ja sen omassa työssämme joka päivä olemme todistaneet.

Yritystietokoneet on valmistettu korkeiden standardien mukaisesti käyttäen vain laadukkaimpia komponentteja ja näin niistä saatava hyöty monelle eri tekijälle on valtava, olitpa sitten opiskelija, pelaaja tai tietokoneiden tehokäyttäjä. Meidän kantamme on pyrkiä näiden tietokoneiden pelastamiseen, jotta vältyttäisiin käyttökelpoisten tietokoneiden hävittämiseltä.

Pelitietokoneissa huomasimme kysynnän kasvaneen, sillä pelaaminen on helpottunut yhä edelleen ja tavoittaakin monenlaisia pelaajia eri ikäryhmistä. Pelitietokoneista onkin tullut yksi suosituimmista tuoteryhmistä verkkokaupassamme.

Varastomme laadukkaat pelitietokoneet

 

10 vuoden ajan olemme olleet asiakkaiden läsnä Helsingin Herttoniemessä ja vuonna 2018 uudistetulla verkkokaupalla olemme tavoitteet koko Suomen alueen, josta olemme kiitollisia meidän uskollisille vanhoille sekä uusille asiakkaille.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme säästäneet luontoa kierrättämällä 100 000 laitetta. Kierrättämällä olemme säästäneet luonnonvaroja 35.7 miljoonaa kiloa, jonka ansiosta ilmakehään on jäänyt vapautumatta 13.89 miljoonaa kiloa hiilidioksidia.

KT-Trading säästää luontoa kierrättämällä tietokoneita

Kiitoksia teille kaikille upeasta kymmenestä vuodesta ja nyt mennään kohti seuraavaa vuosikymmentä vahvempana kuin koskaan.

Ystävällisin terveisin,
KT-Verkkokaupan tiimi