Käytetyt tietokoneet pelaajalle

Tietokoneet Pelaajille

Löydä suomen edullisimmat tehokkaat käytetyt pelitietokoneet

Tehoa edullisesti

Tarjoamme pelaajille edullisia sekä ennen kaikkea tarpeet täyttäviä kokoopanoja. Kaikki eivät tarvitse peleihinsä uusinta uutta kaikilta osin, joten pelikoneemme täyttävät hyvinkin monen tarpeet.

Peleihin suunnatut tietokoneemme sisältävät pääsääntöisesti käytetyn yritystietokoneen, johon lisäämme uuden pelinäytönohjaimen, SSD -levyn sekä keskusmuistia. 

Virtalähteet tietokoneissa ovat usein pienempiä, mitä uusien näytönohjainten valmistajan vaativat, mutta todellisuudessa virrankulutus ei ole lähellekään niin suuri. Olemme mitanneet todellisen virrankulutuksen jokaisen kokoonpanon kohdalla.

Kaikille käytetyille pelikoneille annamme vähintään vuoden takuun, uusilla osilla takuu 2-3 vuotta !

artiom-vallat-1519295-smalll
Käytetyt Pelikoneet uudella näytönohjaimella GTX 1050ti, GTX 1060, Radeon 570

Käytännöllisyys ulkonäön edelle

Yritystietokoneet eivät ole ulkonäöltään kauniita, mutta näissä panostetaan ennen kaikkea käytännöllisyyteen sekä helppoon muokattavuuteen. Tietokoneita ei ole täytetty valoilla ja väreillä vaan siitä on tehty tarpeeseen sopiva ratkaisu ilman mitään ylimääräistä sekä osien vaihtamista on helpotettu huomattavasti. Älä tuomitse kirjaa ulkonäön perusteella !

Käytetylle raudalle puhtia uusilla osilla

Tietokoneiden suoritinteho ei ole vuosien mittaan mennyt niin paljon eteenpäin, että jokainen tarvitsisi aina uusimmat osat pelaamista varten. Tämä pitää paikkansa, jos haluaa pelata aina viimeisimpiä pelejä, sillä pelit ja rauta kulkevat usein käsi kädessä. Jokaisen tarve ei ole kuitenkaan pelata kaikista viimeisintä tai parhaimmilla asetuksilla, joten pelikoneemme ovat oiva ratkaisu.

Ostamalla käytettyä teet suuren palveluksen ympäristöllemme !

Käytetyt Pelikoneet uudella näytönohjaimella
passmark_hpZ440-xeon-RTX2060-26550

Pelikoneiden pisteet

Mittaamme tietokoneen suorituskykyä PassMark –nimisellä ohjelmalla, joka on tunnettu ympäri maailman. Mittaamme testeillä tietokoneen suorittimen (CPU) sekä näytönohjaimen (GPU) suorituskykyä, ohjelma laskee näille pisteet. Pisteiden perusteella arvioimme suorituskyvyn pelikohtaisesti käyttäen pelivalmistajien vaatimuksia.

Tarkempia tietoja Passmarkista heidän kotisivuiltaan.