Tietoa meistä

KTverkkokauppa Käytetyt tietokoneet

KT-Trading Oy | Käytettyjen tietokoneiden asiantuntijat

Olemme erikoistuneet yrityskäytöstä poistuneiden tietotekniikan laitteisiin vuosien kokemuksella. Laitteemme tulevat käyttövalmiina, testattuna ja aina takuulla.

Laajasta valikoimastamme löydät käytetyt kannettavat, pöytätietokoneet ja pelikoneet opiskelijoille, pelaajille, tehokäyttäjille ja kaikille muillekin Suomen edullisimpaan hintaan. Meiltä löydät myös näytöt, virtalähteet, adapterit ja muut lisälaitteet sekä tietokonehuollon. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse itsellesi sopiva käytetty tietokone. Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat nähtävillä toimipisteellämme Herttoniemessä.

Ostaessasi käytetyn tietokoneen teet palveluksen ympäristöllemme!

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaan toiveiden täyttäminen sekä palvelun laadun ylläpitäminen

Tuotteillamme 14pv tyytyväisyystakuu, voit palauttaa tuotteen jos et ole siihen tyytyväinen

Ympäristöystävällisyys

Olemme osana edistämässä kiertotaloutta

98% kaikesta myydystä tavarasta käytettyä, säästö kymmeniä tuhansia kiloja päästöjä vuodessa

Hinta ja laatu

Laitteemme ovat aina edullisimpia laadusta tinkimättä

KT-Trading Oy Käytetyt tietokoneet varasto

KT-Trading Oy

Yrityksemme on perustettu vuonna 2010 ja työllistämme tällä hetkellä 7 henkilöä.

Toimitimme vuonna 2018 yhteensä n. 8000 laitetta Suomeen sekä ulkomaille.

Tietokoneet ja niiden komponentit ovat ansiostamme saaneet pidennettyä elinkaarta ja n. 98% kaikesta toimittamastamme tavarasta on kierrätettyä.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja kaikki toiveet on mahdollista toteuttaa. Valikoimamme on Suomen suurimpia ja asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään oikean laitteen valinnassa sekä auttaa kaikissa ongelmatilanteissa. Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse 040 5050 995, Chat -palvelulla, yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostilla info@kt-trading.fi.

Jätä arvostelu Googlessa tästä.

Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn tästä.

Käytetyn tietokoneen elinkaari

Suurin osa käytetyistä tietokoneista ovat pohjoismaisten yritysten käytössä olleita laitteita, joiden alkuperäinen leasing -aika on yleisesti valmistajan takuuajan päättymiseen saakka, 2-3 vuotta. Tämän jälkeen yritys saa uudet laitteet ja vanhat lähtevät kiertoon. Tietokoneiden kiintolevyt ylikirjoitetaan useaan kertaan ja tästä luodaan samalla raportti.

Kun tietokoneet saapuvat meille, ne käsitellään asentamalla käyttöjärjestelmä,, tarvittavat laiteajurit sekä -ohjelmistot ja ne luokitellaan kunnon mukaan A, B tai C. Kuntoluokituksistamme voitte lukea lisää tästä linkistä.

Toimitamme laitteet valmiiksi asennettuna, puhdistettuna, testattuna ja niillä on vähintään kuuden kuukauden takuu, pöytätietokoneilla sekä näytöillä vuoden takuu. Toimitus postipakettina (max. 25kg) sisältyy hintaan.

Verkkokaupassa olevat tuotteet ovat nähtävillä toimipisteellämme Herttoniemessä osoitteessa Puusepänkatu 6 D, 2. krs, 00880 Helsinki ja täältä voi tuotteet myös noutaa. Maksutapana käy noudon yhteydessä käteinen raha tai maksukortti. Jokaisen tuotteen mukana ALV -vähennyskelpoinen kuitti.

Käytetyt tietokoneet varasto KT-Trading Oy

Ota yhteyttä

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Kirjoita viestisi.
Tarkista captcha-koodi todistaaksesi, ettet ole robotti.