Toimitus- ja takuuehdot

  1. Yleistä verkkokaupasta
  2. Tilaaminen
  3. Maksutavat
  4. Toimitustavat ja -kulut sekä pakkaaminen
  5. Takuut, reklamaatiot ja palautukset
  6. Tietokoneiden kuntoluokitukset

1. Yleistä verkkokaupasta

Kaikki tuotteet myy KT-Trading Oy (y-tunnus 2333740-7) ja kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Kaikista tilauksista tulee sähköpostilla vahvistus ja ALV -vähennyskelpoinen kuitti toimitetaan tuotteen mukana. Kaikki verkkokaupassa myydyt tuotteet ovat käytettyjä ellei toisin mainita. Verkkokaupasta tilattuihin tuotteisiin lisätään kuljetus- ja pakkauskustannukset, jotka tulevat näkyviin tilauksen edetessä kassalle. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin sekä oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, jos tuotteen hintaa voidaan pitää erityisen alhaisena nykyiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki §32).

2. Tilaaminen

Tilaajan tulee olla EU-alueella asuva oikeustoimikelpoinen 18 vuotta täyttänyt henkilö. Tilauksen voi tehdä verkkosivujen (www.kttrading.fi) kautta, sähköpostitse info@kt-trading.fi, puhelimitse 040 5050 995 tai toimipisteellämme osoitteessa Puusepänkatu 6 D, 2. kerros, 00880 Helsinki. Etätilauksen vahvistamiseksi tarvitaan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero (ei koske välttämättä paikan päältä ostettua tuotetta, jos asiakas niin haluaa). Yritykselle tilattaessa yrityksen y-tunnus. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta se on suositeltavaa tilauksen jatkoseurannan kannalta. Tilaamalla hyväksyt voimassa olevat toimitusehdot.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti. Voimassa oleva henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on luettavissa täällä. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen.

3. Maksutavat

Kaikki maksut suoritetaan euromääräisenä.

Tällä hetkellä hyväksymme seuraavia maksutapoja:

Korttimaksut verkossa: Visa, MasterCard
Lompakkopalvelut: MobilePay, MasterPass
Verkkopankkimaksut / suora tilisiirto
Jousto lasku / osamaksu
Mash lasku / osamaksu
Maksu noudon yhteydessä käteisellä rahalla tai maksukortilla

3.1 Alennuskupongit

Alennuskupongit koskevat vain normaalihintaisia tuotteita. Kuponkia voidaan käyttää vain kerran per tilaaja. Kuponkiin liittyviä tuotteita voi olla rajoitetusti. Alennuskuponkeja ei voi yhdistää toisiin kuponkeihin.

4. Toimitustavat ja -kulut sekä pakkaaminen

Pääsääntöisesti kaikki kannettavat tietokoneet pakataan niille tarkoitettuihin laatikkoihin, jotka suojaavat laitetta erinomaisesti.

Tässä esimerkkikuvia paketistamme:

Kannettava laitetaan muoviosan alle, sivut käännetään alapuolelle, jolloin päällisosa kiristyy pitäen kannettavan tiukasti paikoillaan. Virtalähteelle on myös oma paikka, joten se ei pääse kolhimaan kannettavaa lähetyksen aikana. Pakkaus on uudelleenkäytettävä !

Pakettihinnastomme sis. alv.:

Postipaketti kun tilausarvo yli 29EUR: sisältyy tuotteen hintaan
Postipaketti 25-35kg: 19,90 EUR

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin. Lähetystunnus lähetetään sähköpostitse toimituksen yhteydessä. Pakettiautomaatin avauskoodi lähetetään puhelimeen. Toimitusaika yleensä seuraavaksi arkipäiväksi.

Kotipaketti alle 2kg: 19,90 EUR
Kotipaketti 2-5kg: 22,90 EUR
Kotipaketti 5-10kg: 25,90 EUR
Kotipaketti 10-17.5kg: 28,90 EUR
Kotipaketti 17.5-25kg: 31,90 EUR
Kotipaketti 25-35kg: 34,90 EUR

Kotipaketti toimitetaan arkisin suoraan toimitusosoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, jonka jälkeen lähetys viedään lähimpään Postin toimipisteeseen ja tästä jätetään ilmoitus.

Jos tilauksen kokonaispaino ylittää 35kg, vaihtoehtona on pyytää tarjous lähetyksen hinnasta. Yli 35kg painoiset lähetykset on edullisempaa toimittaa rahtina.

Kaikki tilaukset toimitetaan 48h sisällä (tai viimeistään seuraavana arkipäivänä) vahvistetusta maksusta, usein jo saman päivän aikana. Toimitusaika Suomen sisällä normaalisti 1-2 vuorokautta, Posti säilyttää pakettia 7 vuorokautta, minkä jälkeen se palautetaan. Toimitamme palautetun paketin yhden kerran uudelleen, jonka jälkeen tilaus perutaan. Emme vastaa Postin tai muun kuljetusyhtiön toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

Poikkeustilan aikana (3/2020-->) sekä suuren kysynnän vuoksi tilausten toimituksissa voi tulla 2-5 päivän viivästyksiä.

Tilatut tuotteet voi myös noutaa toimipisteeltämme Herttoniemestä jopa saman päivän aikana, ilmoitamme noudosta erikseen sähköpostitse. Tilaukset, joissa maksutapana pankkisiirto sekä noutotilaukset, joissa maksutapa noudon yhteydessä säilytetään 7pv jonka jälkeen tilaus perutaan.

5. Takuut, reklamaatiot ja palautukset

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostaja on oikeutettu hyvitykseen. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan viallisen tuotteen tai vaihtamaan sen vastaavaan tuotteeseen. Vaihtoehtona on myös osittainen hyvitys esimerkiksi tavarana. Ostosumman palautus on viimeinen vaihtoehto.

Kannettavilla tietokoneilla, oheislaitteilla sekä komponenteilla on vähintään kuuden (6) kuukauden takuu, pöytätietokoneilla vähintään kaksitoista (12) kuukautta. Mahdollisten uusien tuotteiden takuu ilmoitetaan tuotekohtaisesti.

Viallisen laitteen palauttamista varten annamme Postin palautusnumeron (info@kt-trading.fi tai puhelimitse 040 5050 995). KT-Trading Oy ei vastaa huoltoon toimitetun kiintolevyn sisällöstä, jos tästä ei ole erikseen sovittu. Takuu ei ole voimassa:

  • Jos laitteelle on aiheutunut selkeää fyysistä vikaa, tai muuten käytetty huolimattomasti
  • Jos laite on kytketty maadoittamattomaan virtapistokkeeseen
  • Kannettavan tietokoneen akulle emme anna takuuta, sillä akku katsotaan kuluvaksi osaksi. Ilmoitamme tuotekohtaisesti akun nykyisen varauskapasiteetin suhteessa alkuperäiseen.
  • Laitteen ohjelmistolla ei ole takuuta

Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot on tehtävä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaaottamisesta. Pyydämme tarkistamaan kaikki toimitukset ulkoisten vaurioiden varalta ja reklamoimaan Postille tuotetta vastaanotettaessa. Kuljetuksen aiheuttamia vaurioita emme pysty käsittelemään mikäli asiasta ei ole huomautettu Postille lähetystä vastaanotettaessa tai välittömästi vahingon tullessa esille. Tuotepalautuksista on lähetettävä vapaamuotoinen peruuttamisilmoitus sähköpostitse (info@kt-trading.fi) sekä pyydettävä asiakaspalvelusta (info@kt-trading.fi tai 040 5050 995) palautusnumero. Mikäli tuote palautetaan ilman eri ilmoitusta, perimme 20 euron selvityskulut. Jos tuote palautetaan 14 päivän sisällä käyttänättömänä, on asiakkaan itse maksettava toimituskulut.

Kaikki palautettavat tuotteet tulee olla täydellisiä, käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Emme käsittele puutteellisesti palautettuja tuotteita.

6. Tietokoneiden kuntoluokitukset

Huom! Kaikki tietokoneet ovat täysin toimintakuntoisia kosmeettisista vioista huolimatta !

Kannettavat tietokoneet: A+ = Täysin uudenveroinen, virheetön kappale

A+ esimerkkikuvat:


A = Hyvin vähän vaikeasti huomattavia kulumia kulmissa, kannessa sekä näppäimistöllä. Näytön pinnalla voi olla huomaamatonta kulumaa, mitä ei erota normaalissa käytössä.

A -esimerkkikuvat:


B = Käytön jälkiä. Kannessa voi olla naarmuja ja/tai näppäimistö kulunut, näytössä saattaa olla 1-3 pikseli virhettä, naarmuja, vähäisiä tummia / vaaleita kohtia, hankaumaa tai painaumaa.

B -esimerkkikuvat: 

Näppäimistön kuluneisuus erottuu kiiltona ja valoa heijastavana pintana.

Näytössä saattaa esiintyä vaalentumia/painaumajälkiä, joita ei välttämättä erota suoraan katsoessa, tässä esimerkki:

Näytön pinnalla voi olla näppäimistöstä hankautunutta kulumaa tai naarmuja:

Tässä esimerkissä olevaa näytön kulumaa ei erota ollenkaan näytön ollessa päällä ja useimmiten näytön pinnalla olevat kulumat eivät ole helposti havaittavissa normaalissa käytössä

Huom! Kaikki tietokoneet ovat täysin toimintakuntoisia kosmeettisista vioista huolimatta !


C = Selkeä puuttuva osa tai halkeama tai runsaasti käytön jälkiä tai näytöllä yli 3 pikseli virhettä C -esimerkkikuvat:

C-Grade kannettavissa yleensä yhdistyy monia kosmeettisia vikoja kuten esimerkiksi halkeamat sekä kuluneet näppäimistöt/naarmut näytöllä. 


Pöytäkoneet:

A = Vähäiset naarmut ulkokuorissa sallitaan

B = Selkeämmin näkyviä naarmuja ja kulumia.

Näytöt:

A = Näyttöosa virheetön, ulkokuorissa voi olla erittäin pientä kulumaa/naarmuja.

B = Näytössä kulumaa, naarmuja, 1-3 kuollutta pikseliä

Kaikki tietokoneet ovat täysin toimintakuntoisia kosmeettisista vioista huolimatta. Kerromme aina parhaamme mukaan tuotekohtaisesti kyseisen arvion tuotteen kunnosta ja lisäämme tarvittaessa kuvan kannettavasta tuotesivulle. Kaikki laitteet toimitetaan sille kuuluvan virtajohdon tai laturin kanssa. Akun tila pyritään ilmoittamaan aina kun mahdollista, mutta kaikki akut pitävät varausta ellei toisin mainita. Akut katsotaan kuluviksi osiksi ja siitä syystä niille ei anneta takuuta.