Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

KT-Trading Oy
Sorvaajankatu 9 A
00880 HELSINKI

REKISTERIASIOIHIN VASTAAVAT YHTEYSTIEDOT:

Anton Kuzmin
040 580 5734
anton@kt-trading.fi

REKISTERIN NIMI

KT-Trading Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt KT-Trading Oy verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut KT-Trading Oy:lta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on KT-Trading Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää KT-Trading Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää KT-Trading Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

KT-Trading Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä KT-Trading Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@kt-trading.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista,
• Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta KT-Trading Oy:n ulkopuolelle. Laskutusrekisterin tiedot ovat ainoastaan yrityksen käytössä, paitsi
käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen, laskutukseen tai luottopäätöksen tueksi.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää KT-Trading Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee KT-Trading Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.